אז מה מציעה מסעדת אפלוקה ביפו?
לפעמים קשה להבין עד כמה מסעדה יכולה להיות פשוט מושלמת.
את מסעדת אפלוקה ביפו הקים סלאח ג’רבוע לאחר ששנים רבות לפני כן הקפיד לצאת מדי יום לים ולחזור עם דגים טריים מדהימים.
כיום נושאת המסעדה את שמה של הדוגית הכחלחלה ששימשה את סלאח בנאמנות רבה, והיא מציגה תפריט מרשים של דגים כמו מושט, פורל, ברבוניה, מוסר לוקוס ודניס.
בין מסעדות יפו השונות מסעדת אפלוקה מקפידה לא רק על מגוון דגים איכותיים אלא על כך שהדגים מגיעים מדי בוקר ישירות מהים.
מסעדת אפלוקה משרתת את לקוחותיה הרבים כ-25 שנה ואין מסעדות ביפו שמגיעות לרמה הגבוהה שהיא מציגה.
עבור כל מי שמגיע לסעוד במסעדה זו הרי שמדובר בחוויה קולינארית שאין שני לה:
בזכות מחירים מצוינים של בשרים ופירות ים, ובזכות העובדה החשובה שכל המזון מיוצר במסעדה עצמה יכול על אחד ליהנות מדגים טריים, מסלטים תוצרת בית, מפיתות שנאפות במקום ומחומרי גלם שיוצרים ארוחה שקשה לשכוח.
גם הקינוחים האותנטיים המצוינים של מסעדת אפלוקה מזכירים לכל אחד שזה המקום לחזור אליו שוב.
תמונה מאתר הבית של מסעדת אפלוקה:
פרטיפ למעוניינים להגיע למסעדה או לתאם מקום:
כתובת: קדם 69, תל אביב יפו.
טלפון: 03-6833339.
אתר הבית של המסעדה – http://www.afloka.co.il/.
טופס מהיר ליצירת קשר עם המסעדה – לחצו כאן.
מפת הגעה למסעדה מאתר גוגל מפות: